Maleriet med Regndans

På en våd januarsøndag med musik og stearinlys og hvor formiddagskaffen bliver til eftermiddagskaffe, hvor jeg ikke har det mindste travlt eller skal nå noget, ser jeg mit snit til at få ryddet op i foto-arkivet. Det her skønne maleri med det forelskede dansende par dukker op lige samtidig med Danseorkestret og Regndans -og pludselig synes jeg at regnvejr og vilde forelskelser går smukt hånd i hånd. Nyd den dejlige søndag med jeres favoritmennesker 💕💗🌷

Malet på bestilling  

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt: Mette Lund 28 49 44 28

bymettelund@gmail.com

 

 

© 2016 by Mette Lund. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black