Når man kun må vælge et......

Som præsentation til en kunst-rute i starten af september, skal jeg vælge et billede, som skal vække interesse så bredt som muligt. Det er ikke nemt, når der nu er så mange at vælge imellem. Skal det være blidt og dæmpet, vildt og fantastisk, med en kvinde eller helt abstrakt, stort eller småt...

Måske falder valget på det her. Jeg kalder hende Vivienne, hun er "født" i juli, i regn og sol, og nu venter hun bare på at komme ud og se verden. Mon ikke det kunne blive hende, der repræsenter Mette Lund-malerierne denne gang.

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt: Mette Lund 28 49 44 28

bymettelund@gmail.com

 

 

© 2016 by Mette Lund. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Instagram Basic Black