top of page

Når man kun må vælge et......

 

Som præsentation til en kunst-rute i starten af september, skal jeg vælge et billede, som skal vække interesse så bredt som muligt. Det er ikke nemt, når der nu er så mange at vælge imellem. Skal det være blidt og dæmpet, vildt og fantastisk, med en kvinde eller helt abstrakt, stort eller småt...

Måske falder valget på det her. Jeg kalder hende Vivienne, hun er "født" i juli, i regn og sol, og nu venter hun bare på at komme ud og se verden. Mon ikke det kunne blive hende, der repræsenter Mette Lund-malerierne denne gang.

Udvalgte blogindlæg
Kom tilbage igen snart
Når indlæg er udgivet, kan du se dem her.
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page